България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

За неволите по време на криза в "Необичайното шоу" на Бай Тъньо и Димитър Иванов-Капитана

Порцията смях през сълзи е гарантирана в НДК на 9 ноември

27.09.2022 | 09:50 Редактор: Ваня Кузманова

Бай Тъньо и Димитър Иванов-Капитана говорят за волите и неволите по време на криза и за "Необичайното шоу", което предстои на 9 ноември.

"Бай Тъньо е човек от народа и хората се припознават по някакъв начин в него, или най-малкото те познават човек като него. Така много бързо скъсяват дистанцията", каза първият български актьор-вентролог Димитър Иванов – Капитана за "България сутрин".  

Бай Тъньо съобщи пред Bulgaria ON AIR, че ще гласува, за да паднат цените на платените гласоподаватели. Той ще гласува с машина, защото по неговите думи е стар хакер и няма никакви проблеми с устройството. 

"Колкото повече хора гласуваме, толкова по-трудно ще стане купуването на гласове, затова трябва да гласуваме всички", смята Димитър Иванов. 

Бай Тъньо и Иванов са се срещнали в проект, където са правили стендъп комеди с кукли. Бай Тъньо е кръстен на дядо му Станислав, а и в Димитровград на Станислав казват Тъньо. 

"Спечелихме "Златният микрофон" за стендъп комеди за 2022 година и решихме да направим голямо събитие в София на 9 ноевмри в НДК", завърши Капинанът. 

Гледайте целия разговор във видеото. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК