България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Астролог: Окончателно правителство ще има май-юни 2023 г., трудностите за Петков предстоят

Мира Кунева посочи, че пролетта на 2023 година ще бъде много силна за премиера

24.06.2022 | 09:29 Редактор: Теодора Патронова

Тежката политическа ситуация в страната продължава да се задълбочава. След падането на правителството на Кирил Петков все повече въпроси стоят на дневен ред. 

"При Кирил Петков не са свършили трудните моменти, защото той има да овладява трудни ситуации до октомври и после в зимата на 2023 година. Пролетта на 2023 година е много силна за него. В края на май и юни в картата на България до септември текат влияния за големи промени. Най-интересното е, че такива влияния ще има и от април следващата година до края на 2024 година", каза астрологът Мира Кунева в "България сутрин".

Тя обясни, че дори и да се направи в момента правителство, то надали ще издържи по-дълго време от септември - октомври, а през октомври в картата на България има трудни влияния. Според нея каквито и избори да има, няма да са стабилни резултатите.

Астрологът добави, че през декември - януари ще има някакъв възход, но после през февруари - март 2023 година има търкания и от май до юни окончателно ще се сформира правителство, което ще ни води.

"Аз не виждам чак толкова пълен хаос и провал в картата на България. 2022 година си беше изпълнена с нестабилности, а 2023 и 2024 година може да бъде стабилен период с много по-правилни решения и развитие на икономиката. В края на 2020 година за целия свят започна една нова епоха - старата епоха на земята си отива, идва новата - на въздуха. До 2025 година започва да се подрежда тази нова епоха. Нищо ново не идва без кризи и проблеми", поясни Кунева пред Bulgaria ON AIR.

Астрологът обърна внимание, че България трябва да се отвори към образование, технологии и космос. По думите ѝ есента не е възможно да има еднолично лидерство в България, а ще има коалиции. През пролетта на 2023 година също ще има коалиции, но ще са по-избистрени.

"През 2022 година особено добри влияния има в картата на Стефан Янев и Костадин Костадинов. Аз не мога да кажа, че те ще са абсолютни победители. Лятото на 2023-2024 година Янев ще има много сериозни проблеми за преодоляване. В момента планетарните влияния работят за Костадинов", коментира Кунева. 

Според нея юли - август има добри влияния България да се заяви по-сериозно в международен план. Астрологът отбеляза, че през есента ще има икономически трудности. 

Гледайте целия разговор във видеото.

Ще успеят ли партиите да съставят нов кабинет в действащия парламент?

Категорично не! Едните нямат желание, другите нямат възможност - отиваме на избори.
61%
Да, партиите ще проявят разум и ще избегнем нови предсрочни избори.
11%
Не ме интересува изобщо! Отвратен съм от политиците ни, подиграват се с избирателите.
28%
Общо 3055 гласа

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК