България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Идеи за сватбата и последни тенденции при дрехите и шапките

Известният дизайнер Ирина Сардарева гостува в "България сутрин"

19.01.2022 | 09:35 Редактор: Тодор Петров

На 22 и 23 януари ще се проведе ежегодното сватбено изложение Expo Wedding 2022. Посетителите ще имат възможността да съберат идеи за цялостната организация на една сватба. 

Повече за събитието и сватбените тенденции разказа в студиото на "България сутрин" Ирина Сардарева, която е най-известният дизайнер на шапки у нас. 

"Каня всички, които искат да получат позитивна енергия - заповядайте, защото може би ще намерите момент за себе си и ще ви откъснем от заразените и болните", сподели носителят на Златна игла на Академията за мода. 

Сардарева посочи, че тенденциите в шапките и дрехите са много пера. Това е празникът на дамата, много е важно тя да опита много неща, минимум 20 шапки трябва да пробва, подчерта гостът на Bulgaria ON AIR.

"Винаги следвам роклята, след това е шапката. Имам клиенти, които първо избират шапката, а след това тоалета. Французите казват, че най-важното в една жена е лицето. Шапката ще подчертае вашето излъчване. Трябва да обичаш себе си и тогава всичко се изважда на показ", каза още Ирина Сардарева.

И изтъкна, че дамите все повече залагат на аксесоарите в своята визия. С аксесоара можеш много бързо да изиграеш много роли, отбеляза с усмивка известният дизайнер на шапки.

Гледайте целия разговор във видеото. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК