България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Поп-рок групата Innerglow представи нова песен и нов албум

Музикантите тръгват на концерти в България и чужбина

09.12.2021 | 09:10 Редактор: Тодор Петров

Все по-популярната българска поп-рок група Innerglow представя новата си песен "Hurt Ya" със свежо и стилно видео към нея.

Тодор Ковачев, Петър Желев и Матей Христосков от групата казаха в студиото на "България сутрин", че песента е последен сингъл от техния дебютен албум. В него има различен тип песни, а от групата се стремят към разнообразие.

Момчетата работят по албума с Жоро от група "Остава", който, по думите им, винаги има последната дума и им дава много идеи.

"От доста време подкрепя млади български групи и има сериозен принос за алтернативната сцена. Много е важно за нас, "Остава" е група, от която сме се учили. Уникално е, че работим заедно с такава група", споделиха гостите на Bulgaria ON AIR.

Първото представяне на дебютния си албум в София момчетата определят като силно преживяване с много енергия. 10 са песните в албума, а Innerglow не спира да твори и има готови песни за още един албум.

Получават изненадващи отзиви от различни държави - Мароко, САЩ, Испания, Китай. За музикантите това е странно, защото не са правили нещо специално за публиката там.

За група Innerglow предстоят концерти и пътувания в България и чужбина.

Вижте повече във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК