България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Оспорвани срещи, нови бойци и атрактивно шоу ни очакват в 10-ото издание на SENSHI

"Международната бойна галавечер SENSHI ще бъде с публика", сподели главният редактор на предаването "Boec.bg" Деси Джерманска

30.11.2021 | 09:20 Редактор: Жаклина Иванова

Остават броени дни до големите двубои на международната бойна галавечер SENSHI. Събитието ще се проведе на 4 декември в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна.

"Предстои поредното атрактивно шоу с марка SENSHI, защото сега е 10-ото юбилейно издание. До момента SENSHI ни доказа със своите 9 издания, че всеки път адреналинът е на високо ниво. Бойците, които участват, са доста класни състезатели с много сериозни визитки", сподели главният редактор и водещ на предаването "Boec.bg" Десислава Джерманска в студиото на "България сутрин".

Тя добави, че в почти всеки двубой се очаква изключително оспорвана среща.

"В бойната карта на 10-ото издание има предпоставка за бойци, които са доказани нокаутьори. Хората, които ходят в залата, знаят, че публиката се вдига в такива моменти. Очакват ни 10 срещи с представители от 14 държави. Има познати бойци, нещо което SENSHI се опитва да налага. Но ще видим и нови имена", обясни Джерманска.

Международната бойна галавечер SENSHI ще бъде с публика.

"Българският спортен фен доста изстрада през последните 2 години предвид мерките. Това е четвъртото издание на SENSHI за 2021 г. В тези трудни времена за спорта и спортните организации бяха отменени доста големи форуми, но SENSHI успея да проведе три събития", добави главният редактор и водещ на предаването "Boec.bg".

Общо 5-ма българи ще участват в 10-ото издание, като има един дебютант, разясни Джерманска пред Bulgaria ON AIR.

"Александър Петров за първи път ще е изяви, той е шампион и по муай тай и по кикбокс. По кикбокс е двукратен европейски шампион", каза тя.

Събеседникът сподели още, че SENSHI върви и със един семинар, свързан с правилата му.

"10-те двубоя ще се играят по два правилника. За първи път ще бъдат 3 събитията в рамките на тази седмица. Освен семинара на професионалната лига, където са планирани 6 тренировки, ще има и Европейско първенство по киокушин, което ще се проведе в неделя, отново в зала "Конгресна", завърши Джерманска.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК