България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Искрен Пецов зарадва публиката с нов албум, съдържащ редица неиздавани песни

Дискът е с 20 парчета

27.10.2021 | 09:57 Редактор: Искра Ангелова

Певецът Искрен Пецов представя шестия си поред албум "Искрен Пецов и приятели". В него има много неиздавани дуети с Мариана Попова, Кристина Димитрова, Тони Димитрова и още много други. 

"Бях предвидил промоция, но в момента се колебая дали да я направя заради обстановката. Не съм издавал диск от 8 години, а този се забави с 2 години. През тези две години дори самите издатели бяха много предпазливи и накрая се оказа, че аз трябва да си го издам", сподели Искрен Пецов в студиото на "България сутрин".

Той сподели, че първоначално албумът е бил с 24 песни, но е махнал 4 от тях.

"Трудно се купува музика. Дори обмислях да сложа вътре раздел с mp3, които са от цялото ми творчество, но това се оказа твърде сложно за продажба, регистрация. Албумът се продава и онлайн. Много от песните не са издавани. Последните години направих и много дуети. Всички тези артисти са ми супер близки приятели, особено Кристина Димитрова, Джина Иванова, албумът се казва "Искрен и приятели", допълни изпълнителят в ефира на Bulgaria ON AIR.

В албума почитателите ще чуят и летни хитове, които също са неиздавани. А самата обложка, която е като пъзел, е идея на дизайнера.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК