България сутрин

Всеки делник от 7:00 часа
още

Спенс: Музикалната индустрия е толкова силна, че лансира всякакви парашутисти

Рапърът ще вземе участие в Sofia Summer Fest тази вечер

03.08.2021 | 09:21 Редактор: Тодор Петров

Станислав  Найденов – Спенс ще вземе участие тази вечер в Sofia Summer Fest. На сцената той ще си партнира Rap and Roll band.

"Различното довечера е, че форматът е с група. По-рядко се случва и звучи по съвсем различен начин. В България групите се разпадат, защото е по-трудно да се обезпечи финансово една група. За мен винаги е много по-голямо удоволствие с банда. В този форма сме дори и за чужденци. Музиканти свирят на живо и хората се кефят. Идеята ни е да забавляваме хората", сподели рапърът в студиото на "България сутрин".

Спенс отбеляза, че с  DJ нещата може да се развият добре, но с банда е още по-добре, защото когато музикантите са добри професионалисти, могат да импровизират на момента. 

"Парчетата могат да бъдат с дължина каквато групата поиска, докато с DJ вървят тракове, машина е", посочи изпълнителят. 

"Сутрин са раждат най-яките идеи, защото тогава главата е празна. Най-много обичам да пиша тогава. Предпочитам да направя едно парче тази година, но то да е изпипано идеологически, отколкото да пускам еднодневки. Най-лошото е, че музикалната индустрия вече е толкова силна, че по медиите и сцените може да се лансират всякакви парашутисти, без значение колко са качествени и смислени. Просто е бизнес, послушните ще бъдат лансирани", подчерта Спенс пред Bulgaria ON AIR.

Той взе отношение и спрямо политическата ситуация в страната.

"Май ще се окаже поредният балон, който залъга хората, че нещо в тази държава ще се промени. Нещата в живота се случват отгоре надолу. От горното ниво се появява един, който избира кой от долното ниво ще му подаде ръчичка и ще го дръпне нагоре. В политиката в България нещата се случват отгоре надолу. Дано не се спука скоро този балон", коментира Спенс.

Гледайте целия разговор във видеото. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК