България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Талантливата Ника атакува музикалната сцена с дебютната си песен "Лош навик"

Изпълнителката е автор на музиката и текста на парчето

24.06.2021 | 09:45 Редактор: Елеонора Танева

“Лош навик” е дебютният сингъл на младата и талантлива изпълнителка Ника. С модерно звучене и авторски текст, тя е готова да атакува музикалните класации. Освен с музика, Ника се занимава с театър и кино. Продуцент на проекта е нейната майка - певицата Роберта.

"Не е трудно да работиш с най-близките си хора, чувствам се по-спокойна, когато знам, че няма кой да ме излъже", сподели Ника в студиото на "България сутрин".

Роберта отбеляза, че не е от най-строгите родители.

"Непрекъснато нещо се опитвам да ѝ спестя, за да ѝ помогна. Не съм от най-критичните родители, харесвам това, което тя прави. Опитвам се да предвидя някои от нейните грешки, но го отчитам като недостатък. Тя трябва да ги направи, за да порасне", каза певицата.

Според Ника за песента ѝ няма по-логично заглавие от "Лош навик". Тя е автор на музиката и текста на песента, която е на английски език.

"Когато правих песента, нямах за цел да упреквам някого, а да да направя нещо яко. Всичко около нея се получи по вода, тя е в колаборация с Александър Кипров-син. Веднага се разбрахме с него. Не е нужно лошите навици да са наистина лоши, аз не мога да ставам лесно сутрин, което например е лош навик", разказа за проекта си младата певица пред Bulgaria ON AIR. 

Ника и Роберта споделиха в студиото, че основната разлика между двете е начинът, по който се впускат в предизвикателствата. Роберта - с главата напред, а дъщеря ѝ Ника първо обмисля всяка подробност. 

Така както прави с бъдещия си проект, който трябва да бъде готов през есента. 

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК