България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Не спирай": VenZy представи своя дългоочакван дебютен албум

Забъркал съм коктейл от 12 песни за всеки човек, сподели изпълнителят

14.06.2021 | 09:28 Редактор: Тодор Петров

С пилотния сингъл "Не спирай" изпълнителят Венцислав Роланд – VenZy постави ударно начало на дебютния си албум.

"Във времената, в които живеем всичко може да спре. "Не спирай" трябва да е слоганът на всички хора. Движението е живот и трябва да продължаваш да вървиш, да се бориш, да мечтаеш, да постигаш целите си, дори целият свят да ти поставя бариера и да те спира", сподели певецът в студиото на "България сутрин".

"Това е много важен момент за всеки един творец. Един коктейл, който съм забъркал от 12 песни, за да може всеки човек да припознае себе си. Хората да не спират да бъдат себе си, да не спират да вярват, че най-доброто предстои. Светът има нужда от позитивни хора", каза още VenZy.

Основно вдъхновение за издаване на албума е неговият син, който се роди в началото на годината.

"Отговорността на това, че има две очички, които те гледат, слушат... Ти вече си пример. Стискаш зъби и само напред. Не можеш да се сгромолиш и да кажеш: Не мога, няма как", подчерта изпълнителят пред Bulgaria ON AIR.

"Работя с много млади композитори и бийтмейкъри. Бъдещето е в младите. Работих с огромен екип. Благодаря на всички, които скочиха със сърце да участват в този албум", отбеляза Венцислав Роланд. 

Предстои да бъдат заснети клипове към песните от албума, а VenZy обяви, че с екипа му се захващат с нов албум, в който ще има парчета на различни езици.

Гледайте целия разговор във видеото. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК