България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

SENSHI 7: На ринга излизат бойци от 12 държави

Трима българи излизат за първи път да атакуват, уточни Десислава Джерманска

25.02.2021 | 09:35 Редактор: Юлия Христова

На международната бойна галавечер SENSHI 7, която ще се проведе на 27 февруари от 18:00 часа, предстои да видим 11 двубоя по правилата KWU SENSHI, KWU Full Contact и в стил К-1 между професионални състезатели и бойни звезди от 12 държави - Франция, Германия, Молдова, Сърбия, Беларус, Португалия, Украйна, Холандия, Словения, Босна и Херцеговина, Русия и България. Пет от сблъсъците ще са за Световни и Европейски титли на WAKO PRO, а за тях претенденти ще бъдат и българи. 

"Седмото издание ще е най-силното, което сме виждали досега. За първи път Ще видим 5 битки за пояси", каза за "България сутрин" водещата на предаването Boec.bg по Bulgaria ON AIR Десислава Джерманска.

По думите ѝ това да има 5 пояса е нещо, което не се случва особено често.

"За съжаление, няма да има публика заради рестрикциите, но пък българското участие ще е сериозно. Трима българи излизат за първи път да атакуват. Те са наистина много силни бойци и ще видим атрактивни двубои", допълни Деси Джерманска за Bulgaria ON AIR.

Сред специалните гости и рефери на SENSHI 7 отново ще бъдат кикбокс легендите от Нидерландия, К-1 шампионите и професионални инструктори на Международната професионална лига на KWU Семи Шилт и Петер Артс

Гледайте целия разговор във видеото

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК