България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Мила Роберт изненада феновете си с нова песен със забавно видео

Тя подготвя дебютния си албум "Еготрип"

26.01.2021 | 09:25 Редактор: Искра Ангелова

Талантливата Мила Роберт започва новата година с нова песен - "Боклук". А видеото към парчето, което е с лятно настроение, е по истински случай.

"Нямам никакъв грим, постоянно се гмуркахме и беше изключително приятно. Събрахме се 10-15 човека. Така решихме да посрещнем Нова година. Качихме видеото на 1 януари по обяд, защото тази песен разказва за младежки пиянски истории", разказа тя в студиото на "България сутрин".

И разкри, че песента е на 2 години, но излиза наяве сега.

"Гледам с добро. Вярвам, че това време ни се дава, за да го вземем и да го живеем. Нагласила съм си живота, така че да вярвам, че идва хубавото и ще бъда готова за него", допълни тя пред Bulgaria ON AIR.

Изпълнителката сподели, че дебютният албум, с който ще зарадва феновете си, съдържа 13 песни, а всички те са лично изживени.

"Написани са в последните 2 години. Годината, в която завършвах НАТФИЗ и годината, в която бях свободна от училище. Това е една капсула от моя живот. Затова албумът се нарича "Еготрип". Вярвам, че следващите неща, които ще правя, ще са различни като енергия. Но се радвам, че капсулирах цялата тази обърканост", сподели Мила Роберт.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 2
Антиглобалист
преди 3 години