България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Светът в бяло: Най-новите тенденции при булчинските рокли

Дизайнерът Радослава Лазарова представя новата си колекция

25.01.2021 | 09:44 Редактор: Никола Симеонов

"Импресия" - така е озаглавена най-новата колекция булчински рокли на дизайнера Радослава Лазарова. В студиото на "България сутрин" тя представи част от новите си тоалети и сподели какво е да твориш в условията на пандемия. 

"Опитах се да пречупя най-новите тенденции през моята творческа призма. Зареждат ме всички бъдещи булки, които не се отказват - тръпката и очакването всичко да мине към нормалните граници. Дано всичко да мине скоро и да се наслаждаваме по нормален начин на тези специални моменти" сподели Лазарова.

Въпреки условията, клиентите не се страхуват да запазват тоалети за сватбите си и онлайн представянето на дизайните е еднакво добро, спрямо това, което може да се види на живо, стана ясно още от думите ѝ.  Винаги от значение е и личният подход, отбеляза тя и добави, че в условията на пандемия предлага онлайн консултации с  всяка от бъдещите булки.

"В отношението към клиента залагам на личния разговор, тъй като е необходимо да разбера нейния темперамент, защото роклята дава послание. С всички обсъждаме удобството, варианта да бъдат с няколко визии в деня. Харесват ми ръчните детайли - палитрата от различни материи. За мен като творец е много важно премереното количество блясък ", каза още дизайнерът пред Bulgaria ON AIR.

Цветът "слонова кост" обединява двата модела, които Лазарова представи в студиото. Според нея той е нежен, приятен и всички булки обичат да го носят.

Тя сподели още, че роклите са удобни, леки и в тях има вложено голямо количество ръчен труд. 

Целия разговор вижте във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК