България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Доза оптимизъм от IVE чрез "Без теб" във времена на изолация

"Изминалата година беше доста творческа", смята певицата Ивелина Колаксъзова 

25.01.2021 | 09:25 Редактор: Тодор Петров

Оптимизъм във времена на изолация - това ни дава певицата Ивелина Колаксъзова - IVE, чрез последния ѝ сингъл за виртуалната връзка с любимия човек и музиката.

"Имам наблюдения, че изминалата година беше доста творческа, не само за мен, а за повечето мои колеги. Тази изолация доведе до прилив на енергия и творчество във всяка една сфера", каза изпълнителката пред Bulgaria ON AIR.

IVE подчерта, че се опитва да гледа позитивно на нещата и си дава сметка, че това е само моментно състояние. Връзката на живо рано или късно ще се осъществи, убедена е певицата.

"Днес повече от всякога копнеем за истинска връзка. Най-близките ми хора са около мен. Песента е вдъхновена от моментите, в които съм изпитала липса. Най-много ми липсват моите приятели от Италия, не сме се виждали вече доста години. Напоследък обстоятелства ни разделят", каза още IVE, която дълги години е работила с италиански продуценти.

А отзивите за парчето "Без теб" са положителни. Концепцията за видеото и цялостната визия са дело на режисьора Радина Миленчева. Двете бързо са се сработили, а IVE сподели в "България сутрин", че малко се е уплашила, когато е разбрала, че единствено тя ще присъства във видеото.

"Правя нещата веднага. Всичко, което идва днес, се случва днес. Не смятам да отлагам, продължавам да творя", каза за финал Ивелина Колаксъзова.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК