България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Крадци отмъкнаха техниката на музикантите от "Jeremy?"

Случката се разиграва в центъра на София за броени минути

26.11.2020 | 09:42 Редактор: Ралица Братанова

Вокалистът на популярната родна банда "Jeremy?" - Ерсин Мустафов, е станал жертва на обир в столицата. При това за броени минути.

"Пристигнах в София за снимането на новия ни клип. Свалих си китарата и част от личния багаж, направих първи курс, за да си сваля нещата. Нямаше ме 10-15 минути и когато се върнах, нямаше нищо останало в колата - цялата музикална техника и лични вещи", разказа китаристът и вокалист на групата Ерсин Мустафов в "България сутрин".

Той уточни, че кражбата се случва в 20:00 ч. в центъра на София.

"Ценно е. Чисто финансово е доста скъпа техника. Събирал съм я доста години, имам и сантимент към нея, не е само физическата стойност", допълни музикантът.

Мустафов посочи, че е заключил колата си, но по-късно полицията му е съобщила, че е използвана техника, която блокира заключващото устройство.

"Спрямо отношението на полицаите от следствието съдя, че едва ли ще се случи нещо. Проведох разговори с познати, които разбират от материята. Видях в тях една незаинтересованост, лека заядливост", коментира той пред Bulgaria ON AIR.

Въпреки това музикантът пише пост в социалните мрежи, където споделя подробности за техниката си, надявайки се, че ако някой се опита да я продаде на черния пазар, може да бъде разпозната. А публикацията бива споделена хиляди пъти.

Ерсин каза още, че в момента с "Jeremy?" работят по третия им албум, а песните са готови и ги довършват. Скоро предстои да пуснат и първи радио сингъл.

Вижте повече в репортажа на Виолета Русенова.

 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Загрижен гражданин
преди 3 години
Пуснах си за миг тази песен и за малко не повърнах Сигнализирай за неуместен коментар