България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Комедийно печене": Устата представя новото си уникално шоу

Рапърът със събитие, в което известни личности биват осмивани

28.09.2020 | 10:02 Редактор: Виктория Гетова

Иван Динев - Устата ще представи на 10 октомври малко популярния комедиен стил у нас - "комедийно печене" (comedy roast). Какво представлява този стил и кой и как ще бъде "печен" комедийно?

"Звездите отзад" беше моето дебютно стендъп комеди шоу, в което говорех много лоши и смешни неща за колегите си. Естественото продължение беше да събера най-добрите комедианти, за да говорят много лоши и смешни неща за мен", коментира рапърът и шоумен в студиото на "България сутрин".

Той обясни, че "комедийното печене" представлява шоу, в което известна личност застава на сцената пред други хора, които започват да осмиват неговите недостатъци с помощта на иронията и сарказма.

"Мишената не знае какво ще кажат другите. Накрая, когато всички свършат с осмиването, той има право да стане и да им отговори", каза още Устата е ефира на Bulgaria ON AIR.

Певецът обяви, че специални гости на събитието ще бъдат Любо Нейков и Димитър Туджаров - Шкумбата, както и 12 други комедианти.

"Това събитие не е подходящо за моите фенове, а за тези, които не ме харесват. Те ще останат много по-доволни", посочи Устата.

Иван Динев смята, че българинът обича да се смее на шеги, които не са първосигнални, а трябва да се замислиш над тях.

"Винаги ще се намерят хора, които да не те харесват. Когато чета нещо, дори и да е лошо, ако е смешно - много се забавлявам", добави той.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК