България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Нови сериали ще радват зрителите на Bulgaria ON AIR през есента

Всички те са създадени по реални събития от американската история

17.09.2020 | 09:55 Редактор: Ралица Братанова

Нови сериали ще радват зрителите на Bulgaria ON AIR през есента - "Гангстер под прикритие" и "Синовете на свободата", а по-късно и "Проект „Синя книга“.  Всички те са американски продукции.

"И трите са по реални събития, които са се случили в по-близкото или по-далечното минало, но рефлектират върху настоящето", обясни редакторът в Dnes.bg Петя Славова в "България сутрин".

Тя допълни, че "Гангстер под прикритие" разказва историята на Чарлз Фалко, който е наркодилър, заловен от полицията и за да избегне 20-годишна присъда, решава да посредничи на властите, ставайки информатор.

Любопитното е, че самият Фалко работи с актьора, който изпълнява ролята му в сериала, по време на снимките, за да са по-автентични сцените.

"Синовете на свободата" е филм за събитията в годините преди САЩ да извоюва независимостта си.

"В този сериал ще видим как докато Щатите са част от британската колония, започва да се заражда едно недоволство от млади хора, които не са съгласни с политиката, която се води", обясни Славова пред Bulgaria ON AIR.

"Проект „Синя книга“ е последният сериал, който ще радва зрителите на Bulgaria ON AIR.  Все още обаче не е ясна датата на началото му.

"Сериалът е интересен с това, че главният герой е бил вербуван от военните сили на САЩ по един проект, който е свързан с НЛО. Идват едни конспиративни теории, които възбуждат зрителското въображение", коментира още журналистът.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК