България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Били Хлапето и Демо пуснаха "Наливай ми" след триумфа с "Бели нощи"

Двамата представиха новата си песен в студиото на "България сутрин"

03.06.2020 | 09:55 Редактор: Тодор Петров

След триумфа с "Бели нощи" тандемът Билян Моллов - Били Хлапето и Митко Димитров - Демо представиха "Наливай ми". Двамата съобщиха в "България сутрин", че работят върху трета съвместна песен и вече имат инструментал за четвърта.

"Имам немалко приятели, които липсват на тези, които останаха тук. Понякога животът трае само чаша джин, затова поисках моят да е Братя Грим. Ако някой ден трябва да си тръгна преждевременно, да знам, че всичко, което съм направил, ще остане и съм го направил със сърце", сподели Били Хлапето.

Двамата отбелязаха, че са държали да не са в центъра на събитието в клипа, а са оставили музиката да е водеща. На мнение са, че помежду им има страхотен баланс. Няма кой знае колко работа, след като се запишат вокалите, посочиха хитовите изпълнители пред Bulgaria ON AIR.

По думите им като структура на аранжимент и текст "Бели нощи" и "Наливай ми" нямат нищо общо. Били Хлапето и Демо са се съобразили с пандемичната обстановка, докато са снимали видеото към песента. 

"Преди малко или много беше хаос, успях да си изчистя главата. Беше сюрреалистично, все едно е спряло времето", сподели Митко Димитров - D3MO в "България сутрин".

Преди дни двамата бяха помолени от директор на пловдивско училище да се обърнат към дванадесетокласниците. Музикантите са ги призовали да вярват и да не спират да гонят мечтите си.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК