България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Гери Дончева с онлайн приказки за малки и големи

Авторът на детски книжки намери начин да бъде близо до своите читатели

07.04.2020 | 09:40 Редактор: Тодор Петров

Във време на социална изолация моделът, журналист и писател на детски книжки Гергана Дончева намира начин да бъде близо до своята аудитория. 

"Карантината може да бъде и позитивна. Продължавам да се срещам виртуално с моите читатели. Чета детски приказки от моите авторско книги и мои любими произведения на други автори. Много е забавно и интересно", сподели тя в ефира на "България сутрин".

Гери Дончева подчерта, че преди карантината е била много активна  в срещите си с читателите и не е отказала нито една покана. Ходила е и в градове извън София на свои разноски.

"Направих YouTube канал, в моята Facebook страница могат да видят записите. Качвам неща и в моя Instagram профил. Всеки, който иска да прочете мое произведение или аз да му го прочета, може да ми пише", посочи още тя пред Bulgaria ON AIR.

"Много ми е приятно да правя йога. Изпълнявам каквото се иска, много е полезно за духа", отбеляза Гери Дончева и призова да не се прекалява с алкохола и храната в дните, които прекарваме вкъщи.

Вижте целия разговор във видеото.

В момент като този социалната изолация се явява изключително важен фактор, който е ключов за превенцията на обществото. Bulgaria ON AIR апелира всички, които имат възможност - бъдете #ОтговорниВкъщи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК