Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Николай Малинов: Няма съмнение, че Русия ще победи във войната, най-много губи Европа

"Ние се притесняваме от една по-нататъшна ескалация на конфликта", заяви председателят на "Русофили за Възраждане на Отечеството"

23.09.2022 | 20:35 Редактор: Искра Ангелова

В разгара на войната - как България да отстоява националните си интереси?

"Партията, на която аз съм председател, има такава позиция и я заявихме вчера. Същността на тази позиция е, че изборът трябва да бъде и Изток, и Запад, тя не може само едно или друго. Трябва да бъде пълен и ясен неутралитет на България. Трябва да имаме предвид, че мостовете, които разрушава войната, рано или късно трябва да бъдат възстановявани", каза председателят на "Русофили за Възраждане на Отечеството" Николай Малинов в студиото на "Денят ON AIR".

Той сподели, че неговите съратници не са променяли позицията вече няколко десетилетия наред.

"Най-губещият е Европа. Този губещ няма никаква представа как тези мостове ще бъдат възстановявани след това. Разумът трябва да надделее, защото другата алтернатива е краят на света. Но или разумът ще надделее и ще се седна на масата за преговори, или войната ще продължи до победния край на една от двете страни. Аз не се съмнявам, че победителят ще е Русия", допълни Малинов в ефира на Bulgaria ON AIR.

И е категоричен, че има опасност за националната ни сигурност.

"Ние се притесняваме от една по-нататъшна ескалация на конфликта. Декларацията ни изразява точно това - нашето притеснение от ескалацията. Мобилизацията на тези 300 хиляди войници не е от добро. Това няма как да няма последствия за нас. Ние трябва да разделим партиите на мира от партиите на войната, и да настояваме за преговори", подчерта каза председателят на "Русофили за Възраждане на Отечеството".

От партията организират и партия, на която са поканени всички приятели на Русия.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
1 rate up comment rate down comment 4
111
преди 1 година
Отдавна трябваше да е в затвора този ,спасява го българския (руски) съд . Сигнализирай за неуместен коментар
2
5 rate up comment rate down comment 4
номер2
преди 1 година
Защо тоя предател не е в затвора? Сигнализирай за неуместен коментар
1
9 rate up comment rate down comment 10
анонимен
преди 1 година
Тоя Николай Малинов не е казал някаква огромна тайна или нещо очудващо. Всеки, който има IQ > 10 знае, че след тази война няма да съществува или Украйна, или Русия. И как точно Русия, която разполага със силна армия и ядрени оръжия ще допусне това? Укрите са обречени, а аз лично си правя списък с мисирките, които ще приготвим във фурната след победата на Русия. Сигнализирай за неуместен коментар