Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Движение "Заедно" издига Мая Манолова за кмет на София. А тя знае ли?

Коментар на Aлександър Tомов в студиото на "Денят ON AIR"

22.03.2019 | 21:42 Редактор: Зорница Костадинова
Движение

Защо Движение "Заедно" издига омбудсмана Мая Манолова за кмет на София и съгласна ли е тя с тази кандидатура? Темата в студиото на "Денят ON AIR" коментира един от членовете на Движението - Aлександър Tомов.

Гостът на Ганиела Ангелова не отговори еднозначно дали вече са обсъждали темата с нея, но е категоричен, че ако се яви на изборите, със сигурност ще ги спечели.

"Убедени сме, че в София трябва да има промяна - "Топлофикация", паркинги, лош въздух, корупция, транспорт. Тази промяна трябва да бъде олицетворена от някого и по наше проучване, ако се яви Мая Манолова срещу госпожа Фандъкова, Мая Манолова ще спечели", заяви Томов.

Той посочи, че Движение "Заедно" е уникална формация, в която влизат извънпарламентарни партии, които не поставят акцента на ляво и дясно. Има абсолютно конкретна програма, в която участват 37 професори. Тази програма е свързана със съвсем различна икономическа и социална стратегия.

"Не можем да позволим Румъния да е преди нас. Не можем да позволим да губим повече хора", настоя Томов пред Bulgaria ON AIR.

Той допълни, че единственият начин това да се промени е като се вдигнат темповете на растеж и се освободят повече средства за пенсии и заплати. По негови думи Движение "Заедно" ще се яви на евроизборите, въпреки трудните условия, в които са поставени.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК