Линия Здраве - 4.12.2022

04.12.2022 | 15:00 Редактор: Таня Харизанова

Като привърженик на холистичната медицина се интересувам от всеки специалист и лечител, който разглежда човешкото тяло в неговата цялост, като съвкупност от взаимосвързани органи и системи, които не биха могли да функционират оптимално, ако настъпи нарушение в дейността на дори само една малка жлеза или орган.

Често конвенционалната медицина не успява да се справи ефективно с редица хронични заболявания, тъй като прилага само симптоматично лечение, без да таргетира първопричините за настъпилите функционални смущения в тялото. Да не говорим колко често срещам клиенти, които имат ясно изразена, но за жалост неспецифична симптоматика, като умора, липса на енергия, необяснимо покачване на тегло, главоболие, компрометиран сън и други, но тесните специалисти, които посещават, не съумяват да открият проблема, да предложат адекватно лечение и отдават всичко на стреса. Тогава тези хора се обръщат именно към алтернативната медицина.

За да поговорим за лечение, граничещо с паранормалното, сме поканили в предаването "Линия Здраве" феномена лечител Марин Минчев, който има специална дарба да вижда енергийните структури и системи в тялото и да им влияе за неутрализиране на заболяването. Доказал е способностите си в чужбина, но се завръща в родината, за да лекува хората именно у нас.

Целия разговор гледайте във видеото!