ИТН искат да носят пряко отговорността, ако не успеят с управлението

Основният ни приоритет е възмездие за последните 12 години, отбеляза Филип Станев

01.08.2021 | 11:50 Редактор: Елеонора Танева
ИТН искат да носят пряко отговорността, ако не успеят с управлението

"Има такъв народ" искат пряко да носят политическата отговорност, за да може да си понесат вината, в случай че не успеят да се справят. Това заяви зам.-председателят на "Има такъв народ" Филип Станев.

"Крайно време е политиката в България да престане да се прави по битак тип начин. Ако ще изчегъртваме модела ГЕРБ, като го подменяме с друг модел в тази посока и ще го маскираме с това, че сме умни, красиви, че сме градската интелигенция, това е грешен подход. Да престанем да се делим на умни и красиви, на грозни и прости! Дайте да работим, че тази държава го е закъсала жестоко", уточни Станев пред БНР.

И добави, че властта за ИТН не е самоцел. А като най-голям приоритет определи постигането на възмездие спрямо случилото се през последните 12 години. 

"Много скоро ще видите персоните в кабинета ни - професионалисти, хора с висок морал, склонни да носят отговорност. Представете си сега да кажем кабинета поименно, представете си какво ще стане в медийно отношение - всичко ще се разтури, ще започне едно жълто говорене, едно търсене под вола теле. В момента не трябва да се търси интрига, трябва да се действа практично", добави Филип Станоев.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК