Борисов скочи на ДБ: Не ви ли е срам да се целувате с Бойко Рашков?!

"Ще ги видите Тошко, Мошко и тем подобни само след 6-7 месеца", посочи бившият премиер

24.07.2021 | 20:08 Редактор: Здравко Черкезов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира с видео в своя профил във Facebook преговорите между партиите за съставяне на ново правителство. Бившият премиер и лидер на ГЕРБ бе в поморийското село Бата, където се срещна с местни хора и с кмета Георги Георгиев, който бе задържан дни преди изборите при полицейска акция по сигнали за купуване на гласове.

Борисов обвини БСП и "Демократична България", че се интересуват само от постовете и атакува директно лидерите на двете формации - Корнелия Нинова и Христо Иванов.

"Това ли му е демокрацията на Христо Иванов? Не ви ли е срам да се целувате с Бойко Рашков? Ще ги видите Тошко, Мошко и тем подобни само след 6-7 месеца. Нека да изкарат колкото може - повече. Когато Мая и Корнелия ми излязат. Корнелия и сега си има зам.-министри, областни управители. Те само договарят постовете. Но тях съм ги бил. Тоя дето се прави на демократ, той щял да прави реформа, мързеливци“, отсече лидерът на ГЕРБ, цитиран от dnes.bg.

"Те купуваха като бесни, правиха им коридори, да правят каквото искат да правят. Това са тея демократите. Това се демократите", възмути се още Борисов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
Не е този начинът и изказът...но няма кой да се съобрази! Сигнализирай за неуместен коментар
1
7 rate up comment rate down comment 3
Читател
преди 2 години
Борисов,ти още не си разбрал,че вече си никой.Очаквай големите изненади,които за теб ще са тъжни. Сигнализирай за неуместен коментар