Борисов: Минимум една година държавата ще е в тотален застой

ГЕРБ ще дадат 100 000 от партийната си субсидия за пострадалите от торнадото в Губеш

22.07.2021 | 21:17 Редактор: Елеонора Танева
Борисов: Минимум една година държавата ще е в тотален застой

"Спряха ремонтите на пътищата. Умишлено забавиха пускането на АМ "Тракия", хората чакаха с часове на огромни опашки в жегите, а при нас ремонтът на магистралата щеше да е приключил на 1 юли". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при посещението си в Годеч. Той прогнозира, че поне година държавата ще е в тотален застой. 

"Сега имат за задача да източат и Българската банка за развитие с необезпечени кредити без никакви гаранции. А в чегъртането толкова се объркаха, че започнаха да уволняват собствените си хора в АПИ и МРРБ, които назначиха преди 30 дни. Регионалният министър обвини собствения си шеф на АПИ в "плащания към приятелски фирми". Нали Радев обеща, че ще бъдат прозрачни? Сега Комитова да каже кои са приятелските фирми!", призова Борисов.

Той огледа щетите след торнадото в село Губеш и обеща, че ако до утре държавата не отпусне пари за пострадалите, от ГЕРБ ще дадат 100 000 лева от партийната си субсидия за ремонт на покривите на пострадалите къщи. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
0 rate up comment rate down comment 0
гарантирано
преди 2 години
Иска да каже, че поне 1 година няма да могат да крадат! ГЕРБ са получили само за предишните избори над 5 милиона лева държавна субсидия! Сега ще получат още толкова. 100 хил. им са се откъснали от сърцето за популистка пропаганда. Над 5 милиарда загуби държавата от политическото фалиране на КТБ! Над 3 милиарда платиха за 8 самолета, които евентуално ще получим след 5 години! Над 3 милиарда окрадоха с т.н. програма за саниране. 8 милиарда са разпределили на близки фирми за магистралите... ОПГ! Сигнализирай за неуместен коментар
2
2 rate up comment rate down comment 0
Българка
преди 2 години
Този човек защо вече не е в затвора???!!! Какво още трябва да се случи... Та той ограби държавата заедно с аверите си. Сигнализирай за неуместен коментар
1
6 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 2 години
Моля се Богу, да им стигне една година да те вкарат в панделата. Сигнализирай за неуместен коментар