Митов: ГЕРБ води България към по-добро, реваншизмът и омразата се плащат скъпо

Това заяви водачът на листата на партията в 24-ти МИР при откриването на кампанията в София

13.06.2021 | 16:42 Редактор: Здравко Черкезов
Митов: ГЕРБ води България към по-добро, реваншизмът и омразата се плащат скъпо

ГЕРБ води България към по-добро. Ние можем да преодолеем разделението. Реваншизмът и омразата се плащат скъпо. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и водач на листата на партията в 24-ти МИР Даниел Митов при откриването на кампанията в София, съобщиха от пресцентъра. На събитието са присъствали стотици членове и симпатизанти на ГЕРБ, кметове, общински съветници, младежи, общественици и др.

"Нашата сила е и в свършената работа. Не в клеветнически кампании като нашите опоненти, които, като дойде време за работа, се скриват. Да се работи е трудно. Но ние не се плашим от работа. Ще продължим да работим за българските граждани чрез инвестиции в здравеопазването, в образованието", е уверил Митов. 

По думите му, другите партии непрекъснато се оправдават, на тях все нещо им пречи, все другите са им виновни. 

"Всъщност, демокрацията им пречи. Затова се опитват да я демонтират и превръщат демократичния ред в хаос. Най-ясна илюстрация на това са 45-ото Народно събрание и служебното правителство. Те са изпълнени само с омразата и мракобесие", е коментирал зам.-председателят на ГЕРБ.

"Наш партньор е СДС, защото и ГЕРБ, и СДС искаме България да се развива демократично, да стъпва на реда, законността и отговорните хора. Хаосът се изненадва, че ГЕРБ води в социологическите проучвания. Виждаме, че хората, които искат демокрация, са повече, а чегъртачите - по-малко", е завършил водачът на листата на Коалиция ГЕРБ-СДС в 24-ти МИР-София.

По време на откриването бяха показани новите лица на партията в предстоящия вот на 11 юли. Сред тях се отличават лекари, политолози, педагози, икономисти - хора с ясна визия за бъдещето на страната, се посочва в съобщението. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


4
0 rate up comment rate down comment 0
Стоян
преди 2 години
3
1 rate up comment rate down comment 0
Аноним
преди 2 години
По доброто е за вас в затвора Сигнализирай за неуместен коментар
2
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
За 12 години ГЕРБ упорито водеше държавата назад, ББ козируваше на Меркел, Макрон и Вебер и пълнеше шкафчето си с тестета банкноти по 500 евро и златни слитъци . Заведе я ,джанъм, право в говеждите *** и тя цопна право в тях. А Данаилчо ни увещава да гласуваме за ГЕРБ. Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
ОПГ
преди 2 години
ГЕРБ вече 11 години води България към.... пропастта. "Ред в хаоса" - кой създаде хаоса за тези 11 години, г-н Митов? Защо сега ще въвеждате ред ? Оплетотхте страната в мафии и зависимости! Сигнализирай за неуместен коментар