Интригата се заплита в "Нереално"

26.05.2020 | 18:08 Редактор: Александра Иванова

И тази седмица продължава "мръсната игра" в  най-мрачната комедия за малкия екран, разкостваща тъмните страни на телевизията. Манипулации, тайни, мръсни игри, предателства са всекидневие в света на шоубизнеса. Именно тях показва сериала "Нереално", който може да гледаме всяка делнична вечер по телевизия Bulgaria ON AIR.

Именно първи сезон на драмата от 2015 г. е обявена за комичен шедьовър и печели награда AFI, както и се сдобива с две номинации за престижните "Еми". Съперничеството между две можещи жени, всяка от която е наясно как се прави хладнокръвно телевизия, дадоха повод за продължението на сагата с още три сезона.

Шири Епълби е талантливата продуцентка Рейчъл Голбърг и се надпреварва по талант и възможности с изпълнителния продуцент Куин Кинг (Констанс Цимер) – опитна създателка на драматични шоу програми.

Сериалът проследява какво се случва в задкулисието на един реалити формат, само за да докаже, че в него няма нищо истинско и всичко е гонитба на зрителски рейтинг.

Тази седмица мръсните игри продължават, показвайки сложните нюанси на персонажите. Гледайте "Нереално" всеки делник от 20.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.