Красавица сваля короната, за да помага на лекарите срещу Ковид-19 

Мис Англия се връща на работа, след 14 дни под карантина

10.04.2020 | 11:25 Редактор: Александра Иванова
Красавица сваля короната, за да помага на лекарите срещу Ковид-19 

Мис Англия за миналата година се завръща на работа като лекар, за да помогне в битката срещу коронавирус. 24-годишната красавица Бхаша Мухерджи реши да свали короната си и да се присъедини към колегите си лекари в болницата в град Бостън, графство Линкълншър, съобщи "Скай нюз".

Заради извънредното положение с Ковид-19, миската е прекратила благотворителната си акция в Индия и се е завърнала в родината си.  Мухерджи споделя в интервю за „Скай нюз“, че няма търпение да мине периодът, в който е в карантина и да се върне в редиците на британските медици на първа линия. Освен това, Мис Англия е стартирала петиция, в която основно искане е служителите в здравеопазването да плащат по-ниски наеми за жилища по време на кризата.

В момента заради кризата някои медици са принудени да наемат жилища, защото трябва да са изолирани от семействата им и техните съседи.

В момент като този социалната изолация се явява изключително важен фактор, който е ключов за превенцията на обществото. Bulgaria ON AIR апелира всички, които имат възможност - бъдете #ОтговорниВкъщи

Автор: Божила Симова

Снимка: STUDIO NI PHOTOGRAPHY

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години