В предаването "Money.bg" на 11 юли ще видите

10.07.2020 | 16:30 Редактор: Александра Иванова

Тази събота, точно в 16:30 часа, актуално-публицистичното предаване за икономика Money.bg по Bulgaria ON AIR ни среща с Васил Шарланов- ръководител на отдел "Дизайн и архитектура“ на българската компания Walltopia, която изгради най-високата в света стена за катерене. Той ще коментира темата какви са процесите на създаване и изпълняване на успешен проект с подобни мащаби. По време на първата част участие в предаването ще вземе и Александър Атанасов, който ще разкаже какво е усещането да сбъднеш мечтата си и да работиш за Tesla - компанията, определена като най-ценният производител на коли в света.

Втората половина от съботното издание ще продължи с коментар за управлението на парите за втора пенсия. Даниела Петкова, член на БАДДПО и Председател на УС на ПОК "Доверие", ще разговаря по темата за представянето на българските пенсионни фондове в условията на глобален икономически спад.  

Съботното издание на предаването Money.bg ще приключи с коментар на икономиста Даниел Василев за това защо капиталовите пазари отбелязват рекорди при негативни икономически прогнози.

Гледайте MONEY.BG, в събота, от 16.30 часа, по Bulgaria on air.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК