Пътници посочват любима авиокомпания в Sky Awards

skyawards.eu

20.11.2016 | 16:20
Пътници посочват любима авиокомпания в Sky Awards

За втора поредна година наградите Sky Awards ще бъдат раздадени на 7 декември 2016 в София. За първи път пътниците ще могат да гласуват директно за своите фаворити на skyawards.eu.

Организатор на този конкурс е компанията APG България - агент и представител на водещи световни авиокомпании. Повече за дейността й ще разберете от нейния директор Огнян Благоев, с когото разговаряхме на форума World Connect в Монако в епизода на Авиошоу на 26 ноември 2016 от 15:30ч. по Bulgaria ON AIR.

„APG като световна асоциация подпомага авиационния бизнес. За 2015 произведе за авиоиндустрията над 2,5 млрд. евро, което е принос за авиокомпаниите от пазари, на които те не оперират, второстепенни за тях, но им носят определени приходи. Това е благодарение на програмата ABCS, съвместно с IATA, която позволява при преференциални условия тези авиокомпании да станат членове на BSP /международната разплащателна система между авиокомпаниите/ в определени държави”, каза Огнян Благоев за Авиошоу по време на World Connect 2016.

Наградите във Facebook -- https://www.facebook.com/skyawards/

За гласуване - в интернет - http://skyawards.eu/

Bulgaria ON AIR е медиен партньор на Sky Awards 2016.

Корица: бизнес авиация. Авиошоу Бурже, юли 2015. Снимка: С.Грозева/BulgariaONAIR.