Костадинов за снимката си с Митрофанова: Намери се доказателство, че сме проруска партия

Крайно време е да се освободим от пагубното американско колониално робство и България, заяви лидерът на "Възраждане"

09.06.2023 | 17:41 Редактор: Елеонора Танева
Костадинов за снимката си с Митрофанова: Намери се доказателство, че сме проруска партия

Вчера ходих на ежегодния дипломатически прием в руското посолство. Преди две седмици ходих в полското посолство на техният ежегоден дипломатически прием. По-рано пък имах официална среща с алжирската посланичка г-жа Байя Бенсмаил в парламента. След всяко такова официално събитие по протокол се прави официална снимка. Тези приеми и срещи са публични, на някои от тях (като приемите) присъстват стотици хора. Това написа в профила си във Facebook лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов след коментарите, които предизвика снимката му с посланика на Русия Елеонора Митрофанова.

"Та след моето участие на руския прием цялата евроатлантическа демократоидна общност намери най-накрая едно доказателство за това, че "Възраждане" е проруска партия - една официална снимка с руската посланичка :) Истината обаче е, че всъщност ние сме проалжирска партия! За доказателство прилагам снимка от срещата на "Възраждане" с г-жа Бенсмаил :)

Сега сериозно. Официално посещение на прием заедно с още 500 души веднъж в годината в руското посолство е едно, а ходене по три пъти в седмицата на тайни срещи в американското посолство е съвсем друго. Проявата на дипломатическо уважение към Русия е едно, а наведеното колониално съгласуване и одобрение на министерства и служби от САЩ е съвсем друго. Русия може да ни бъде само партньор и съюзник, и това го казвам не аз, а 65% от българите според официално социологическо проучване на Европейския съвет по външна политика", написа още Костадинов.

Той подчертава, че според него  и Алжир може и трябва да бъде партньор и съюзник на България. По думите му успешните двустранни отношения са били разбити "от американските колонизатори след 1989 г.".

"Крайно време е да се освободим от пагубното американско колониално робство и България отново да стане свободна и независима държава!", завършва коментара си Костадинов.

Снимка: Посолството на Русия


1
1 rate up comment rate down comment 0
Киро
преди 10 месеца
С Алжир и Русия към просперитет! Сигнализирай за неуместен коментар