Сарафов бил изключен от чат-група на прокурорите, Гешев бил "с негативизъм" към него

Той е категоричен, че до ден-днешен няма комуникация с главния прокурор

08.06.2023 | 21:12 Редактор: Юлиан Христов
Сарафов бил изключен от чат-група на прокурорите, Гешев бил

Сутринта на 15 май около 8:20 часа получих SMS в чат група, която е на главен прокурор и зам. главни прокурори. Той гласеше, че всички заместник главни прокурори се събират на оперативка с главния прокурор Иван Гешев в 9:00 часа. В 9:00 бях пред кабинета на Гешев, където точно в този час с останалите зам. главни прокурори влязохме вътре. Той ни посрещна и посочи кой къде да седне, аз трябваше да седна отсреща, като отстрани до мен не трябваше да сяда никой. Седнахме всеки на посоченото място, след което той каза, че ще пусне един запис, който е направен на Йордан Стоев, посетил го предишния ден в дома му. Уточни, че има над 150 такива записа, и пусна този запис. Записа го слушах 3-4 минути, след което станах, казах че не желая да слушам повече, и излязох. След този момент не съм се чувал с Гешев повече, не съм го и виждал до днес. Това заяви директорът на НСлС Борислав Сарафов по време на изслушването си във ВСС, съобщава БГНЕС.

"Емоционалното състояние на Гешев беше с негативизъм към мен, настроен, с негативно отношение, което личеше още от самото посрещане и влизането ми в неговия кабинет, когато ми показа къде да седна", добави Сарафов.

Той е категоричен, че до ден днешен няма комуникация с Гешев, изключен е и от чата групата на главния прокурор и зам. главните прокурори.

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 0
Митко
преди 9 месеца
Не казвам,че Гешев е цвете за мирисане,но ако го свалят от власт Бог да пази майка България!!! Сигнализирай за неуместен коментар