Трифонов поиска оставката на правителството: Моделът "ГЕРБ" се разрасна с клон в Харвард

"В него победи любовта, любовта към властта", заяви лидерът на "Има такъв народ"

06.06.2023 | 16:50 Редактор: Искра Ангелова
Трифонов поиска оставката на правителството: Моделът

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов поиска във видеообръщение оставката на току-що избраното правителство. Той заяви, че това е най-неморалното и безпринципно правителство, гласувано след 1989 г.

"В него победи любовта, любовта към властта... Имаме правителство, в което министрите предварително се съгласиха да уволняват и назначават незаконно в държавната администрация, да заобикалят изискванията за еврозоната и Шенген, да си направя собствено МВР, за да им удобно за местните избори и да пазят имунитета на Бойко Борисов и да не нападат ДПС", коментира Трифонов.

"Всъщност днес моделът "ГЕРБ" се разрасна със своя нов клон в Харвард и с малко подрязано клонче, ашладисано на плажа в Росенец", допълва лидерът на ИТН.

По думите му ГЕРБ и ДПС със своите гласове легитимирали неморален кабинет.

"Това е нова ротационна поза 69, с която може да участваме като български политически принос към Кама Сутра" и тази любовна поза, както и да я ротираш, е все едно и също", подчерта Трифонов.

"Уважаеми сънародници, това е първото правителство в демократичната ни история, което всеки нормален човек би искал да свали още на другия ден. Оставка!", апелира лидерът на "Има такъв народ".

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR