Радев: За "Продължаваме промяната" ГЕРБ беше мафия, а днес делят властта! ДБ проси спасение от олигархията

Тази коалиция обезсмисли изборите, коментира президентът

06.06.2023 | 13:11 Редактор: Елеонора Танева

Тази коалиция обезсмисли изборите, а те са основата на демокрацията. Спомняте си как Борисов обикаляше страната и агитираше да гласуват за него, защото "Продължаваме промяната" са съсипали държавата. Днес г-н Борисов им подарява цялата власт, спомняте си как "Продължаваме промяната" окупираха социалните мрежи, за да обяви, че ГЕРБ са мафията и трябва да бъдат изтрити от българската политика, днес споделят властта с ГЕРБ. Това заяви президентът Румен Радев, който пристигна в НС за гласуването на кабинета "Денков".

По думите му ДБ са повели своите избиратели на кръстоносен поход срещу задкулисието и олигархия, а "днес просят от него спасение, за да си гарантират властта".

Държавният глава добави, че обществото ни тепърва ще осмисля процесите около акуширането на новата коалиция.

"Политиката не е само интереси и математика за формиране на мнозинството, тя е преди всичко ценности. Гласуването ще покаже дали всички са с ампутирано достойнство и са поели ролята да бъдат просто редови гласуващи", каза още Радев.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


2
0 rate up comment rate down comment 0
Естествено
преди 9 месеца
ПП-ДБ , ГЕРБ и ДПС ще съсипва заедно държавата и ще делят кюлчета и пачки "на ротация". Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 1
XXX
преди 9 месеца
Ти по ги разбираш въпросите с олигархията! Продажник! Сигнализирай за неуместен коментар