Трифонов: Жълтопаветните прегърнаха мафиотите, ще замазват престъпления

Лидерът на ИТН определи Делян Пеевски като "патриарх на злото"

02.06.2023 | 17:47 Редактор: Петя Кръстева
Трифонов: Жълтопаветните прегърнаха мафиотите, ще замазват престъпления

Лидерът на ИТН Слави Трифонов изпрати отворено писмо до Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Бойко Борисов, Делян Пеевски, Мустафа Карадайъ.

"От няколко дни се говори за извършено национално предателство след излязлата в публичното пространство онлайн среща на "Продължаваме промяната", в която в прав текст се обсъжда как трябва да се нарушават законите, как чужди посолства правят назначения в българските специални служби, как са фалшифицирани изборите, как трябва да се пази ДПС и имунитета на Бойко Борисов и как да се направи съдебна реформа, така че такава да няма. Но това не е краят на националното предателство. Едно грандиозно, грозно, ужасно и жалко национално предателство се случва в българския парламент пред очите на всички български граждани, отразявано щедро и пространно, с любезното съдействие на късопаметните "мисирски" български медии", започва той.

Трифонов подчертава, че "жълтопаветните прегърнаха мафиотите", визирайки разговорите за общ кабинет между ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС.

"Дългата ръка на ДПС удобно подаде патерицата, на която да се подпре ГЕРБ. "Продължаваме промяната - Демократична България" обаче побързаха да я поемат - и ръката, и патерицата. Имаме и нов патриарх. Този "патриарх на злото" Делян Пеевски днес даде благословията си за правителството", отбелязва още той. 

Според него в резултата на всичко това "имаме позор, отвращение, лицемерие, гнусотия, срам, унижение и извращение под формата на коалиционно правителство, изплюто в лицето на всички българи"

"Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Бойко Борисов, Делян Пеевски, Мустафа Карадайъ, "изчегъртването" за вас приключи. Време е за шпакловане и замазване на престъпления, завършва Трифонов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR


2
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 10 месеца
предательо ти да мълчиш, марш обратно в Плевен дегеецо Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
Георги
преди 10 месеца
Слави и ти гласува с Бойко и свали Кирил. А можеше да е друго. Не ревизия. Сигнализирай за неуместен коментар