След труса от ИТН са готови за третия мандат. Тошко Йорданов: Гнусна ситуация

Службите нямат нищо общо с разпространените записи, категоричен е правосъдният министър

27.05.2023 | 18:34 Редактор: Елеонора Танева

Трусовете в политиката продължават след записа от заседанието на "Продължаваме промяната". Вицепрезидентът Илияна Йотова смята, че се готви заговор срещу българската държавност на всякакви нива.

"Руши се държавността по безпрецедентен начин. какво означава да обсъждаш по този безпардонен начин президентската институция. една седмица живяхме с този труден политически компромис за ротационно правителство. оказа се, че това е само фасадата, зад която са са скрили техните истински намерения", коментира Йотова.

Министърът на правосъдието Крум Зарков е категоричен, че службите нямат нищо общо с разпространените записи.

"Записите и тяхното съдържание няма да коментирам, но мисля, че е очевидно ясно, че нито службите за сигурност, нито служебното правителство имат каквото и да било общо, както с правенето на записи, така и с тяхното разпространение", категоричен беше Зарков.

А след изслушването на пълния запис, от "Има такъв народ", в чиито редици първо беше Радостин Василев, определиха ситуацията като гнусна.

"Всичко е крадене, крадене, крадене и овладяване, както те казват, цитирам ги, дали законно или незаконно, няма никакво значение. Отвратително. Тези хора не бива да стъпват във властта под никаква форма", заяви депутатът от ИТН Тошко Йорданов.

Той посочи, че от партията са готови да поемат отговорността за вземането на третия мандат.

Вижте повече в репортажа на Благовест Илиев.


1
3 rate up comment rate down comment 1
XXX
преди 10 месеца
А вие какво ще направите??? Ще ни предложите правителство тип "Шнорхел" ли? Не ви е ли срам? Вие сте откровено про-турска партия, не преследващи български интереси! Сигнализирай за неуместен коментар