Борисов: Записваха ме в тоалетни и спални, не ми влияят, ще съставим правителство

Лидерът на ГЕРБ призна, че е притеснен от времето, което е избрано да бъде разпитван

26.05.2023 | 09:33 Редактор: Михаела Димитрова
Борисов: Записваха ме в тоалетни и спални, не ми влияят, ще съставим правителство

Мен ме записваха по тоалетни, по спални, къде ли не. Във всяка правова държава нерегламентиран запис не се прави. На мен специално няма да ми повлияят тези записи относно съставянето на правителство. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Видяхте как хората престанаха да говорят за кюлчета и шкафчета, защото това беше същият монтаж. Целта беше да ме омаскарят и да се срине държавата. Сега две години по-късно всички виждат какво се случва", добави той. 

Борисов призна, че е притеснен от времето, което е избрано да бъде разпитван. "Странно, но това съвпада с ключов момент, когато се прави правителство. Разпитите са могли да бъдат и следващата седмица и нищо е нямало да се промени", посочи той.

Борисов заяви, че не знае как "Продължаваме промяната - Демократична България" ще говорят за съдебна реформа, ако се отиде на избори. "На втория разпит ме попитаха защо сме поискали оставката на Иван Гешев. Аз само попитах Румен Радев разпитваха ли го, Асен Василев, Надежда Йорданова, Атанас Атанасов, Христо Иванов… Само от ГЕРБ искаме реформа", категоричен е Борисов, цитиран от БГНЕС.

"Нека да видим какво ще каже днес Радостин Василев. Доколкото знам се е похвалил, че има с него институции и хора от криминалния контингент, които това ги интересува. Ще се опитаме доколкото можем спокойно да минем през тези препятствия. Мисля, че и госпожа Габриел има желание да се види краен резултат", коментира по-рано акад. Николай Денков.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
0 rate up comment rate down comment 0
Браво!
преди 10 месеца
Браво,Бойко! И с национални предатели ще се коалираге, само и само да приберете европейските пари. Не, че вие не служите на чужди интереси. Сигнализирай за неуместен коментар