Хора от екипа на "Откраднат живот" отричат да са подписали писмото за Диана Димитрова

"Желая името ми да бъде премахнато", каза един от асистентите

31.03.2023 | 16:13 Редактор: Вяра Димова
Хора от екипа на

Хора от екипа на "Откраднат живот" отричат в социалните медии да са подписали писмо от името на продуцента "Дрийм тийм", в което се твърди, че никой от тях не е видял актрисата Диана Димитрова пребита. Повечето от тях твърдят, че от продуцентската къща са им се обадили с молба да спазват неутралитет в спора между Димитрова и Юлиан Вергов, и да се подпишат за това. Някои от тях вече искат да оттеглят подписите си.

"Казвам се Даниел Емарт, сет дресър в сериала. Името ми е използвано без мое знание, публикувано в медиите без съгласието ми. Обадиха ми се, че правят списък на екипа да спазваме неутралитет, не е ставало дума за писмо до медиите и настоявам името ми да се махне от онзи списък", пише в една от публикациите в социалните медии.

"Предполагам, че колегите ми са били манипулирани да запазят работните си места", пише гардеробиерът Йоана Попова, цитирана от dnes.bg.

Дилян Иванов, асистент камера, също се подписва под твърдението, че не е виждал подобно писмо и сам у се обадили само с молба за наутралитет. "Желая името ми да бъде премахнато от този списък", пише той.

Припомняме, преди дни продуцентите на сериала "Откраднат живот" разпространиха писмо, в което част от цитираните по-горе хора, се бяха подписали под твърдението, че не са виждали актрисата Диана Димитрова пребита от актьора Юлиан Вергов. Първият, който оповести това, бе реквизиторът Михаил Чехларов.

Сагата продължава с месеци, след като Димитрова обвини Вергов в побой. Прокуратурата постанови, че няма доказателства за насилие.

Снимка: БГНЕС