Трифонов за Александър Николов: Защитавал е българския интерес и ще бъде оправдан

Той е професионалист и прекрасно знае и как да си върши работата, смята лидерът на "Има такъв народ"

08.02.2023 | 17:16 Редактор: Вяра Димова
Трифонов за Александър Николов: Защитавал е българския интерес и ще бъде оправдан

По повод на случващото се днес, мога да кажа само следното: като министър на енергетиката на България Александър Николов безусловно е правил това - защитавал е българския национален интерес.

Това написа във Facebook лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов по повод обвиненията срещу министъра на енергетиката от кабинета на Кирил Петков Александър Николов, неговия заместник Данаил Николов и бившия шеф на "Булгаргаз" Людмил Йоцов за длъжностни престъпления за 88 милиона лева.

Тримата получиха обвиненията си тази сутрин в Националната следствена служба.

Ето и цялата публикация на лидера на ИТН:

"По повод на случващото се днес, мога да кажа само следното: Като министър на енергетиката на България Александър Николов безусловно е правил това - защитавал е българския национален интерес. Александър Николов е професионалист и прекрасно знае и как да си върши работата, и как да защитава интересите на България. И точно затова той ще бъде оправдан", написа още Трифонов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


2
0 rate up comment rate down comment 0
Г-н Трифонов
преди 1 година
Г- Трифонов, Вие ползвате ли газ и забелязвате ли с колко се е повишила цената ? Излизате с оправданието на бившия енергиен министър от ИТН, че българските граждани трябва да носят финансовата отговорност за псевдоидеологическите разбирания -неутолимата жажда за келепир на някои предходни управляващи, сред които и кадри на ИТН? Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
Гроби Таласъмо
преди 1 година
Такъв хаос какъвто има в БГ няма и в Ада Сигнализирай за неуместен коментар