Димитров отговори на Борисов: Избран съм от пловдивчани, не назначаван, за да ми иска оставката

Безотговорно ще е да оставим Пловдив на автопилот, коментира градоначалникът

04.02.2023 | 15:17 Редактор: Елеонора Танева
Димитров отговори на Борисов: Избран съм от пловдивчани, не назначаван, за да ми иска оставката

Кметът на Пловдив отговори на поисканата му оставка от лидера на ГЕРБ.

"Избран съм от пловдивчани, не назначаван, за да ми се иска оставка. Категорично смятам, че дебатът за Пловдив трябва да се води с гражданите и в Общинския съвет, а не на партийни сбирки", написа Здравко Димитров в профила си във Facebook в отговор на призива на Борисов.

Градоначалникът отчете важните за Пловдив проекти, по които има напредък: Водния цикъл, обектите по ОП "Региони в растеж", пробива под Гарата и бъдещето на Бетонния мост.

"Управлявам отговорно! Казусът със стадионите на "Ботев" и "Локомотив" не е мой или на Пламен Райчев. Всички искахме двата стадиона да се построят и всички бяхме наясно, че осигурените първоначално пари няма да стигнат. Някои хора обаче явно използват проблема с политически цели. Същото се случва и в дебата за Панаира. Имаме много важна работа за вършене. Безотговорно ще е да оставим Пловдив на автопилот!", написа още кметът Здравко Димитров.

Снимка: Facebook


3
1 rate up comment rate down comment 0
Еее
преди 1 година
Попринцип и пловдивчани не те искат на едно 99,8 процента. Т си които ти стоят зад гърба са същите с които си въртиш далаверите... Сигнализирай за неуместен коментар
2
1 rate up comment rate down comment 1
в ГЕРБ всички сте на
преди 1 година
Не си избран, кмете, назначен си! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 1
камачо
преди 1 година
ББ е като тюлен. Когато усети опасност се потапя надълбоко в банкя и мълчи. Лежи и мисли как да захапе някого с помощта на други като него. Дочака. Сигнализирай за неуместен коментар