От Helpbook: Кой постави контейнера, който пречи на пешеходците?

В Helpbook получихме сигнал, адресиран към Столичната община

31.01.2023 | 21:54 Редактор: Анисия Иванова
От Helpbook: Кой постави контейнера, който пречи на пешеходците?

В платформата на Helpbook.info получихме сигнал, адресиран към Столичната община, касаещ поставен контейнер върху тротоар, като по този начин се възпрепятства движението на пешеходците:

"Някой недобър човек е разпоредил поставянето на контейнер за събиране на дрехи направо върху тротоара, без да съобрази, че така ще се пречи на пешеходците. От 7 плочки 3 са заети от контейнера, или направо половината тротоар е преграден. Надявам се да се намери друг човек, който да разпореди преместването му на подходящо място. Кръстовището е на ул. "П. Дегейтър" и бул. "Самоков", се посочва в сигнала.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате, нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook