Майката на Мартин изля емоциите си, след като видя сина си жив

"Върнахте ми вярата в доброто", написа Софи Станчева

30.01.2023 | 09:42 Редактор: Елеонора Танева
Майката на Мартин изля емоциите си, след като видя сина си жив

След щастливата развръзка с намирането на сина ѝ, майката на 20-годишния Мартин благодари на всички, които се ангажираха с издирването на момчето.

"Благодаря на всички, които бяха съпричастни, на всички, които споделиха моята публикация, на всички доброволци, които се включиха в търсенето на Мартин. Вие ми върнахте вярата в доброто", написа Софи Станчева в профила си във Facebook.

Студентът от Тракийския университет изчезна на 25 януари, когато се качил на влака от Пловдив за Стара Загора. Майката публикува призив за помощ в социалната мрежа. Той беше споделен хиляди пъти. В търсенето се включиха и много доброволци, полицаи преглеждаха камерите на гарата в Пловдив.

Ключов се оказа сигнал, че момчето е видяно в София. То вече е разговаряло с разследващи. 

Снимка: Facebook


1
8 rate up comment rate down comment 1
Лили
преди 1 година
Прибра ли се у дома това момче. Всички се безпокоихме за него. Надявам се да си е у дома да премисли добре стореното Родителите не заслужават да бъдат така наказани. Всеки греши и младите трябва да знаят, че каквото имат и са постигнали се дължи на родителите. Не забравяйте протегнатата ръка на родител в най трудния момент ,той е до теб..Желая успешно завършване на образованието. !!!Бъди здрав !!! Сигнализирай за неуместен коментар