От Helpbook: Дават 30 гр кашкавал за закуска на първокласници

В платформата е изпратена и снимка какво са получили децата

07.12.2022 | 20:33 Редактор: Анисия Иванова
От Helpbook: Дават 30 гр кашкавал за закуска на първокласници

В платформата на Helpbook.info получихме сигнал със снимка, на която е заснета училищната закуска на първолаци, която се осигурява за децата по програма на МОН.

 "Прилагам снимка какво представлява дневната закуска, която в един от дните тази седмица е предложена на първокласници в софийско основно училище", пише в сигнала.

Следват резонни въпроси от нашия потребител - как се очаква децата да разопаковат кашкавала и ако все пак това се случи - кой и защо е решил, че едно парче от 30 грама може да представлява каквато и да било закуска, още повече за деца, които растат и имат нужда от пълноценна храна.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook