Костадинов: 12 години гледахме управлението на ГЕРБ, това повече не може да продължава

Лидерът на "Възраждане" е категоричен, че няма как да подкрепят партията на Борисов

02.12.2022 | 16:33 Редактор: Ирена Бакърджиева
Костадинов: 12 години гледахме управлението на ГЕРБ, това повече не може да продължава

"Имаме голямо разминаване по отношение на кардинално важни вътрешнополитически и външнополитически теми с ГЕРБ. 12 години гледахме управлението на ГЕРБ, това повече не може да продължава, няма как да ги подкрепим", заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в кулоарите на парламента, предаде репортер на БГНЕС.

Костадинов обясни, че ГЕРБ и ДПС имат абсолютно пълно съвпадение и пълен синхрон. "Виждате, че на практика те са като една партия с две ръководства", уточни той.

Лидерът на "Възраждане" уточни, че тяхната позиция относно изпращането на оръжие на Украйна е, че "не трябва да заминава дори един патрон", информира БГНЕС.

"Президентът Румен Радев можеше да спре изпращането на оръжия за Украйна, но предпочете да не го направи в името на рахата на евроатлантическата тълпа в България", каза още той.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR


1
1 rate up comment rate down comment 1
Стаик
преди 1 година
То ако не изпраща никои оръжие на Украина...тоооо кога ще воюва и последният украинец...Европа има нужда от територия и 10тина милиона украински жени за разплод и за слугини в Европа...кво да поканят араби и *** ли за това...та е добре България да дава оръжие инак воината ще се пре и ще има много народ ...а така ..щом са решили да умрат до последният украинец,,,то даите им оръжие да се бият с вятърни мелници.щом искат да умрат до последният мъж в Украина ..даите им оръжие... Сигнализирай за неуместен коментар