Централен столичен булевард: При дъжд се образуват локви, водата не се оттича

В Helpbook получихме сигнал за път, който от 2 години е в ремонт

23.09.2022 | 22:10 Редактор: Анисия Иванова
Централен столичен булевард: При дъжд се образуват локви, водата не се оттича

Кога ли ще се случи да се движим по прилично изградени пътища и да не си трошим колите по една или друга причина, като често „лунният пейзаж“ е образуван след ремонта на ремонта на ремонта. Ето какъв сигнал пристигна в платформата на Helpbook.info, касаещ пътя Своге - Искрец - Бучин Проход:

"От 2 години пътя е разкопани за ремонт, а от около 1 година нищо не се прави. Преди да започне ремонтът, пътят беше в много по-добро състояние от сегашното. АПИ се крият като мишлета. Кога пътят ще е завършен и как ще компенсират хората за ремонтите на автомобилите им, защото не се чупят по наша вина, а по вина на АПИ.

Получихме и сигнал за проблем с отводняването на булевард "Г. М. Димитров" до болница Софиямед: "При дъжд се образуват големи локви с вода, която не може да се оттече. Проблемът се дължи на запушените канали, минаващи през легналите полицаи на пешеходните пътеки на посочените места. Ако бъдат отпушени или самите легнали полицаи преструктурирани, проблемът ще бъде решен. В момента при дъждовни условия се създава пречка за трафика от коли и най-вече пешеходци, тъй като колите неизбежно опръскват преминаващите пеша с мръсна вода", пише в сигнала..

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК