"Ние идваме": ДБ и "Продължаваме промяната" са единствените ни потенциални партньори засега

"Крайно време е да разберем, че идеологията е вредна", заяви адвокат Николай Хаджигенов

16.08.2022 | 16:14 Редактор: Ирена Бакърджиева

"Ние идваме" се регистрира за изборите с 3123 подписа. 

"Крайно време е да разберем, че идеологията е вредна. Ако ще гоним корупцията, не е времето и мястото за идеология", заяви адвокат Николай Хаджигенов.

"Това, което сме заявили още от миналата година, продължаваме да настояваме за обединение. Това, че се регистрирахме самостоятелно, дава още една възможност в следващите 10 дни да се създаде такова обединение. Очакваме тези, от които зависи обединението, да разберат, че отговорността за случилото се ще е обща. Ако имат желание, могат да я носят, ние ще я носим", каза Арман Бабикян. 

"Има втори срок след срока за утре, това е срокът до края на месеца - 27 август вечерта, в който партии и коалиции, които са регистрирани, могат да събират, да сменят съдържанието, формата, да вземат нови имена. Обединението според нас тепърва има възможност да предстои и това да е политическо събиране, а не математическо, което би се случило след избори. ДБ и "Продължаваме промяната" са единствените потенциални партньори засега", смята Мария Капон.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 1
народът в опозиция
преди 1 година
ПП+ДБ+ГЕРБ+ДПС+БСП=Евро-атлантическа, про-натовска, либерална, *** и АНТИНАРОДНА коалиция! Сигнализирай за неуместен коментар