Опасност от падане на изсъхнало дърво на столичен булевард

В Helpbook алармираха за подобен проблем и в Световрачене

11.08.2022 | 20:05 Редактор: Анисия Иванова
Опасност от падане на изсъхнало дърво на столичен булевард

Общинските власти би трябвало да премахват сухите и опасни дървета, защото са потенциална опасност за преминаващите. В платформата на Helpbook.info получихме два сигнала за такъв проблем в София.

"Сигналът е относно изсъхнало дърво, намиращо се на ул. "Фредерик Жолио Кюри" 5 пред блок 89. Улицата е основна артерия на квартала и ежедневно по нея преминават стотици хора, а в непосредствена близост има и училище!", пише нашият потребител.

Другият сигнал е от софийското село Световрачене: "На ъгъла на ул. "Софийска" и ул. "Синчец" има прекалено голямо дърво, което се е оплело в жиците на електрическата мрежа. Няма никаква видимост за завиващите автомобили. Също така корените му са повдигнали плочките на тротоара и минаването оттам (особено с детски колички) е много трудно. Същите корени са причина оградата на дворното ми място да бъде сериозно увредена. Вечерно време уличното осветление е скрито от същото дърво и не осветлява достатъчно."

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК