"Продължаваме промяната" преговаря с напусналите депутати от "Има такъв народ"

От партията вече се срещнаха с лидерите на БСП и на "Демократична България"

03.07.2022 | 07:30 Редактор: Ваня Кузманова

"Продължаваме промяната" ще проведе преговори в неделя с напусналите "Има такъв народ" депутати за съставяне на правителство в рамките на този парламент.

В събота от "Продължаваме промяната" се срещнаха с лидерите на БСП и на "Демократична България". Тогава стана ясно, че трите партии са допуснали грешки в диалогичността и комуникацията в старата коалиция, за новата те дадоха заявка за ясна и конкретна програма с ясни срокове и друг начин на вземане на решения.

"Надявам се, че ще успеем да направим всичко за интересите на България, както първият кабинет", заяви Асен Василев.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова съобщи, че екипи на всяка една от трите партии ще изготвят програма за 6 месеца с приоритети и законодателна рамка, пише БГНЕС. 

Христо Иванов пък подчерта, че е важно страната да се стабилизира, да се излъчи управление и това да стане с първия мандат и добави, че трябва да се подходи отговорно и да се предотвратят четвърти предсрочни избори в рамките на няколко месеца.

С какво са свързани най-големите ви притеснения в близко бъдеще?

С политическата криза в страната и задаващите се нови предсрочни избори.
16%
С войната в Украйна и евентуалното въвличане на други държави в конфликта.
27%
Със задаващата се лятна Ковид вълна и новите варианти на вируса.
4%
С галопиращите цени на стоките и услугите в България.
52%
С разрастващата се епидемия от маймунска шарка.
1%
Общо 4317 гласа

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 0
Илиев
преди 1 година
Г-н Василев,изчакайте още малко,защото няколко депутати от итн,ще ви потърсят в скоро време. Те бягат не толкова от Слави,колкото от "наш" Тошко и зетя на попа. Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 1
дерзайте
преди 1 година
"Пазара" продължава! Очаква се още някой "да се събуди", изведнъж прозрял, че в "Партията на Предателите" на националните интереси ще е по-полезен за народа си!Въпросът е: За какво харчим милиони за избори и плашим хората, че"Купуването и Продаването на гласове е престъпление", щом после срещу "скромни" суми, те "осъзнават" че подкрепят противниковата партия? Сигнализирай за неуместен коментар