Bulgaria ON AIR със специално извънредно издание на „Директно“ - днес от 16:50 часа

Промените в програмата на телевизията настъпват поради динамичната политическа обстановка у нас

01.07.2022 | 16:07
Bulgaria ON AIR със специално извънредно издание на „Директно“ - днес от 16:50 часа

Във връзка с динамичната политическа обстановка у нас, зрителите на Bulgaria ON AIR ще могат да научат всичко най-важно по темата в извънредното издание на предаването „Директно" с водещ Димитър Абрашев днес.

Специалното студио ще започне точно в 16:50 часа, а зрителите ще могат да проследят на живо в ефира на националната политематична телевизия връчването на първия мандат за създаване на правителство на „Продължаваме промяната“ от президента Румен Радев.

Гости в студиото на предаването ще бъдат изявени политолози, социолози, експерти и др., които ще коментират предложението за премиер, докъде ще ни доведе поредната политическа рулетка, какъв ще бъде отзвукът от скандала с руските дипломати и други актуални и горещи теми.

Специалното издание на „Директно“ ще бъде прекъснато от емисията на „Новините ON AIR“ от 17:30 часа, по време на която репортерите на новините ще направят зрителите в ефира преки свидетели на случващото се с живи включвания от президентството и от парламента, коментари и анализи.

Екипът на Bulgaria ON AIR ще продължи да следи динамичната политическа обстановка през целия ден.