Нинова: В цял свят инфлация, само Борисов ще я спре в България

"Той е готов да хвърли държавата в хаос, само и само да спаси себе си", заяви лидерът на БСП

25.06.2022 | 15:54 Редактор: Искра Ангелова
Нинова: В цял свят инфлация, само Борисов ще я спре в България

Бойко Борисов е готов да хвърли държавата в хаос, само и само да спаси себе си. Казал днес, че ако той е на власт, няма да има повишаване на цените. Инфлацията не била привнесена, защото поскъпнали стоки, произведени в България. Има ли някой, който да вярва на този човек? Това попита във Facebook вицепремиерът, министър на икономиката и индустрията и лидер на БСП Корнелия Нинова.

"Представители на ГЕРБ, които разбират от икономика, слушат тези глупости и ръкопляскат. Поне заради собственото си достойнство му направете един кратък курс. Кажете му, че български стоки се произвеждат с вносни енергоносители. Че това са борсови стоки. Обяснете му, че ако не е разбрал, има война и цените на световните пазари скочиха", допълни тя.

"В цял свят инфлация, само Борисов ще я спре в България. Може даже да сподели челен опит и в чужбина на колегите си от ЕНП, които също закъсаха с цените. Той наистина ли мисли народа ни за толкова наивен? Явно връщането му във властта и избягване на правосъдие за него е на всяка цена, дори и на тази да лъже и манипулира. Инфлация има и тя се бори с конкретни мерки, а не с говорене на небивалици от сутрин до вечер", завършва Нинова.

Ще успеят ли партиите да съставят нов кабинет в действащия парламент?

Категорично не! Едните нямат желание, другите нямат възможност - отиваме на избори.
61%
Да, партиите ще проявят разум и ще избегнем нови предсрочни избори.
11%
Не ме интересува изобщо! Отвратен съм от политиците ни, подиграват се с избирателите.
28%
Общо 3055 гласа

Снимка: Пресцентър на БСП

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
vasil tanev
преди 1 година
ако не си разбрала госпожо Нинова попитай ще ти кажат сигурен съм..кой и защо създаде така наречената Инфлация и кои вярваше че ще успее да спечели ...но не не стази държава и не с този народ Сигнализирай за неуместен коментар