Динамично време ни очаква в последния работен ден

Максималните температури  ще са от 27 до 33 градуса

24.06.2022 | 07:07 Редактор: Тодор Петров

Денят ще започне с температури от 14 до 21 градуса. Над източните райони ще има значителна облачност. Следобед над планините и по северното черноморско крайбрежие ще превали. Вятърът ще бъде слаб от север-северозапад със скорост до 20 км/ч. 

Максималните температури в населените места ще са от 27 до 33 градуса, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова. 

Над Балканите има условия за развитие на мощни дъждовни облаци с гръмотевични бури. По-интензивни валежи се очакват в страните около Алпите, в Северна Испания и на изток над Украйна. 

У нас в събота през нощта ще вали и гърми в западните и централни части от страната. В неделя ще има повече слънце и по-високи температури. Следобед ще вали в западните и централни райони. 

В понеделник валежите ще бъдат често явление в Източна България, а във вторник над западните територии.

Гледайте цялата прогноза във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Читател
преди 1 година
БТВ,назначете истински синоптици,не предоставяйте студиото си за фусти,които крачат и ръкомахат. Н.Трифонова,Станислава Цалова,са слабата ракия на телевизия БТВ.Дали ми пука за това,хич не ми е през оная работа Излагацията си остава за медията,претендираща да е от елитните. Сигнализирай за неуместен коментар